Hakan Keleş: Göztepe galibiyetini Rize’de taçlandırmak istiyoruz

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Göztepe karşısında aldığımız 3 puanı Çaykur Rizespor karşısında taçlandırmak ve iyi bir skorla evimize dönmek istiyoruz” dedi. 4 maçlık yenilgi, 6 maçlık kazanamama serisini 27. haftada evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek kıran Yeşil-Beyazlılar, haftaya 29 puanla 16. sırada girdi. Bu maça ölüm kalım meselesi olarak bakan Rize ekibi ise 23 puanla 19. sırada..

Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak Giresunspor, zorlu deplasmanda kazanıp rahatlamak istiyor.

4 maçlık yenilgi, 6 maçlık kazanamama serisini 27. haftada evinde Göztepe'yi 3-1 mağlup ederek kıran Yeşil-Beyazlılar, haftaya 29 puanla 16. sırada girdi. Bu maça ölüm kalım meselesi olarak bakan Rize ekibi ise 23 puanla 19. sırada..

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kritik maç öncesi “Göztepe karşısında aldığımız 3 puanı Çaykur Rizespor karşısında taçlandırmak ve iyi bir skorla evimize dönmek istiyoruz” dedi.

İLK YARIDA DA GÖZTEPE'Yİ YENEREK ÇIKIŞA GEÇMİŞTİ

Keleş, ligin ilk yarısında Göztepe galibiyetiyle bir çıkış yakaladıklarını ve bu hafta da Göztepe’yi yenerek galip geldiklerini kaydederek, “İlk yarıda yoğun ve güçlü bir fikstürün ardından Göztepe maçıyla çıkışa geçmiştik. İkinci yarıda da Göztepe galibiyeti bizim için iyi oldu. Şimdi önümüzde Rizespor maçı var. Kötü bir periyodu atlattık. Ben de bir çıkış ve seri galibiyetler bekliyorum. Zor maç olacak. Evinde iyi oynayan bir takım. Son periyotlarda çok iyi gitmese de galip gelmek isteyecek. Göztepe karşısında aldığımız 3 puanı Çaykur Rizespor karşısında taçlandırmak ve iyi bir skorla evimize dönmek istiyoruz” diye konuştu.

CHİQUİNHO İDDİALI KONUŞTU...

Giresunspor devre arası kadrosuna kattığı Chiquinho da tek hedeflerinin galip gelerek ligde kalmak olduğunu kaydetti. Lige maç maç baktıklarını dile getiren Chiquinho, şunları söyledi:

“Önümüzde zor bir maç var, tek hedefimiz 3 puan. Hedefimiz ligde kalmak. Göztepe maçında iyi bir oyun sergiledik kazandık, Rizespor maçında da bunu devam ettirmek istiyoruz. Son maçta kompakt bir oyun sergiledik. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Çok önemli bir maç bizim için. Hedefimiz 3 puan. Bu maça hem fiziksel hem mental olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Bunun karşılığını almak istiyoruz.”

 

Hakan Keleş: Göztepe galibiyetini Rize’de taçlandırmak istiyoruz ile ilgili etiketler giresunspor Hakan Keleş Chiquinho Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.