Stjepan Tomas: Penaltı verildi, el var diye iptal edildi. Ben baktım el yok.

Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. 

Maça iyi başladıklarını, ikinci golü bulmaları halinde sonucun farklı olacağını belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, “Erken gol attık. Ardından fırsatlar bulduk. İkinci golü bulsak farklı olurdu. İkinci yarada da fırsatlar bulduk. Penaltı verildi, el var diye iptal edildi. Ben baktım el yok. Orada golü bulsak iki fark olsa bugün buradan farklı ayrılırdık. Olmadı üzgünüz. Takımda önemli eksiklerimiz vardı fakat yerlerine oynayan oyuncularımızda ellerinden geleni yaptı” ifadelerini kullandı.

Aldıkları 1 puan için mutlu olduklarını söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, “İyi bir maç oldu. İki takım da güzel işler yaptı. Rize’de bir puan aldığımız için mutluyuz. İkinci yarıdaki mücadelemiz, bize puan getirdi. Bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Kaybedebilirdik, kazanabilirdik de. Sonuçta mücadele berabere tamamlandı. Rizespor’a da Gençlerbirliği’ne de bundan sonraki malçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Stjepan Tomas: Penaltı verildi, el var diye iptal edildi. Ben baktım el yok. ile ilgili etiketler Stjepan Tomas Gençlerbirliği Çaykur Rizespor Mustafa Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.