Çaykur Rizespor kaçtı, Gençlerbirliği yakaladı: 1-1

Çaykur Rizespor'un iç saha galibiyet serisi 2 maç sürdü. Karadeniz ekibi, 16. haftada ağırladığı Gençlerbirliği'yle 1-1 berabere kaldı. 8'de Skoda'yla öne geçen Karadeniz ekibi 2. golü bir türlü atamayında 64'te Soner'in attığı golle puanlar paylaşıldı.

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği, 1-1 berabere kaldı. 

Evinde oynadığı son 2 maçta Göztepe ve Antalyaspor'u mağlup eden Karadeniz ekibi, 8'de Milan Skoda'nın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. 62. dakikada Suat Arslanboğa ev sahibi lehine penaltı çaldı. Çaykur Rizesporlular penaltıyı kimin kullanacağına karar vermeye çalışırken VAR'dan uyarı geldi. Penaltı pozisyonu öncesi Samudio'nun elle oynamasını tespit eden hakem, penaltıyı iptal etti. Bu karardan 2 dakika sonra başkent ekibi beraberlik golünü buldu. 64'te Soner Dikmen'in attığı golden sonra skor değişmedi ve taraflar 1'er puana razı oldu.

Stjepan Tomas'ın Çaykur Rizespor'u bu sonuçla puanını 20'ye yükseltti. Yeşil-Mavililer hafta içi Beşiktaş'a konuk olacak. Son 6 haftada topladığı 11 puanla, puanını 16 yapan Mehmet Kaplan'ın takımı ise Hatayspor'u ağırlayacak.

Çaykur Rizespor kaçtı, Gençlerbirliği yakaladı: 1-1

Çaykur Rizespor kaçtı, Gençlerbirliği yakaladı: 1-1 - Resim : 2

Çaykur Rizespor kaçtı, Gençlerbirliği yakaladı: 1-1 ile ilgili etiketler Stjepan Tomas Gençlerbirliği Çaykur Rizespor Mustafa Kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.