Çaykur Rizespor evinde Gaziantep FK'yı 3-0'la geçti

Çaykur Rizespor yeni hocası Marius Sumudica yönetiminde çıktığı ilk maçta Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri Milan Skoda (2) ve Braian Samudio kaydetti. Kırmızı-Siyahlılar'ın çok uzun soluklu gol atma serisi karlı bir günde, Rize'de sona erdi.

Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK'yı ağırlayan Çaykur Rizespor, yoğun kar yağışı altında oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri Milan Skoda (2) ve Braian Samudio kaydetti.

Teknik direktör Stjepan Tomas'la yolları ayıran ve Marius Sumudica'yla anlaşan Çaykur Rizespor, yeni döneme galibiyetle başladı. İlk yarıyı 42'de Milan Skoda'nun golüyle 1-0 önde tamamlayan Yeşil-Mavili ekip, Çek golcüsünün 55'te bu kez penaltıdan attığı golle skru 2-0 yaptı. Tabelayı ise Paraguaylı orta saha oyuncusu Braian Samudio'nun penaltıdan attığı gol belirledi.

26 maçlık gol atma serisi sona eren Gaziantep FK bu sonuçla 34 puanda kaldı. Kırmızı-Siyahlılar'dan kovulan ve Rize'deki ilk maçında eski takımıyla karşılaşan Sumudica yönetimindeki Rize ise 24 puana yükseldi.

Çaykur Rizespor evinde Gaziantep FK'yı 3-0'la geçti

Çaykur Rizespor: Zafer, Melnjak, Talbi, Selim, Abdullah, Donsah, Doğan, Onur, Samu, Fernando, Skoda

Gaziantep FK: Günay, Güray, Tosça, Djilobodji, Olkowski, Oğuz, Mirallas, Kozulj, Maxim, Kenan, Muhammet

Çaykur Rizespor evinde Gaziantep FK'yı 3-0'la geçti ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Gaziantep FK Çaykur Rizespor Milan Skoda Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.