Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının hakemleri sahadan çevik kuvvet eşliğinde çıkabildi

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği maça 101. dakikada gelen gol damga vurdu... Karadeniz ekibi golden önce 2 faulün atlandığını savunuyor. Olaylı maçın hakemi Ali Palabıyık, Çaykur Didi Stadı'ndan çevik kuvvet korumasında çıkarıldı.

Süper Lig'in 8. haftası nefes kesen bir maçla kapandı. Çaykur Rizespor, erken bir golle geriye düştüğü Galatasaray maçında ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Sarı-Kırmızılılar 75'te beraberliği buldu. Ev sahibi 89'da penaltı kaçırdı, 12 dakika uzayan maçta Cim Bom, tartışmalı bir golle 3 puana uzandı.

Maçın ardından hakem Ali Palabıyık ve yardımcıları sahayı çevik kuvvet kalkanları altında terk etmek zorunda kaldı. Rize camiası son goldeki pozisyonun gelişiminde faul itirazı yapıyor.

Karadeniz ekibinde Fransız orta saha Bryan Dabo, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda öfkesine hakim olamadı. Tecrübeli futbolcu, "Bütün Türkiye'nin gördüğü bir maç... Herkes izledi, hakem çalmadı. Son pozisyondaki fauller... Bunun üzerine çok da konuşmaya gerek yok!" dedi.

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının hakemleri sahadan çevik kuvvet eşliğinde çıkabildi

DİAGNE'Yİ DURDUMAMIZ GEREKİRDİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise oyuncularına kızgındı: "Asıl ceza yayı üzerinde bizim faul alıp kullanmamız lazımken gol yedik. Ama en azından Digane'yi bir şekilde durdurmamız lazımdı. Nasip... Bu maç da böyle bitecekmiş."

beIN Sports yorumcusu Volkan Demirel ise golden önceki pozisyonda faul olması gerektiğini savundu: "İlk pozisyonda, korner atılırken bir faul var. Diagne'nin koşusunda da Amerikan futbolundaki gibi ite kaka gitme var. Hadi hakem öyle yorumladı, VAR'daki hakemler ne yorumladı bunu sorgulamak lazım."

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının hakemleri sahadan çevik kuvvet eşliğinde çıkabildi ile ilgili etiketler Ali Palabıyık Galatasaray Çaykur Rizespor Bryan Dabo Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.