2. haftada oynanan Çaykur Rizespor-Fatih Karagümrük maçında gol sesi çıkmadı

Çaykur Rizespor ile Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 2. haftasında 0-0 berabere kaldı. Sezona 3-0'lık Beşiktaş yenilgisiyle başlayan Karadeniz ekibi bu hafta da gol atamadı. 2 haftada 4 puan toplayan Farioli'nin Karagümrük'ü ise galibiyeti kaçıran taraftı...

Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor'la Fatih Karagümrük, Çaykur Didi Stadyumu'nda golsüz berabere kaldı.

Sezona Beşiktaş deplasmanında 3-0 mağlup olarak başlayan Karadeniz ekibi, Gaziantep FK'yı 3-2'yle geçen rakibi karşısında sezonun ilk puanını aldı. Konuk ekip ise 4 puana yükseldi.

Fenerbahçe'den transfer edilen 35 yaşındaki sağ bek Gökhan Gönül, 90 dakika sahada kaldı. Başakşehir'den kiralanan sol bek Cemali Sertel ise bu maçta da etkileyici bir performans sergiledi.

Çaykur Rizespor haftaya Antalyaspor deplasmanında... Karagümrük ise Beşiktaş'la Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak.

TYLER BOYD KADRODA DEĞİL

Teknik direktör Bülent Uygun yönetimindeki Çaykur Rizespor'da bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil-Mavililer dün akşam Beşiktaş'ın Amerikalı forveti Tyler Boyd'u kiraladığını açıklamıştı. Karadeniz ekibinin "Rizeflix" tanıtım videosu büyük beğeni toplamıştı. Maçta forma giymesi beklenen Boyd, kadroya alınmadı.

2. haftada oynanan Çaykur Rizespor-Fatih Karagümrük maçında gol sesi çıkmadı

KARAGÜMRÜK'ÜN STAT TEPKİSİ

Sezona 3 gollü Malatya galibiyetiyle başlayan Fatih Karagümrük'te yeni transferlerden Ahmed Musa ile Alexandar Pesic'in uyumu dikkat çekmişti. İki yeni forvet de skor katkısı sağladı. 32 yaşındaki İtalyan teknik direktör Francesco Farioli yönetiminde 11. maçına çıkacak olan İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı ekibi evine 3 puanla dönmek istiyordu ancak Rize savunmasını geçemediler.

Galatasaray'ın pazartesi günü Hatayspor'la oynayacağı iç saha maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynacağı açıklanmıştı. Karagümrük cephesinden bu karara itiraz geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, stat zeminin zarar göreceğinden endişe edildiği dile getirildi.

2. haftada oynanan Çaykur Rizespor-Fatih Karagümrük maçında gol sesi çıkmadı ile ilgili etiketler Bülent Uygun Tyler Boyd Çaykur Rizespor fatih karagümrük Francesco Farioli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.