Beşiktaş, Rize'de de 3 golle galip!

Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Abdülkadir Bitigen'in yöneteceği maçta Siyah-Beyazlılar 3 puana kilitlenmiş durumda... Şampiyonluk yolunda 3 puanlık avantajı bulunan Kartal'ın cepten yeme kredisi tükenmiş durumda...

Süper Lig'de 38. haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giren Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı: 2-3... 87. dakikaya 0-3 önde giren Siyah-Beyazlılar, 2 dakikada yediği 2 golle maç sonunu krize soksa da kazanmayı bildi.

Hafta sonu evinde Kayserispor'u forvetsiz çıktığı maçta 3 golle geçen Siyah-Beyazlılar, yine aynı taktikle çıkıp yine 3 gollü galibiyet aldı.  

Puanını 78 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla Fenerbahçe'yle farkı 6'ya çıkardı. Kartal, 1 Mayıs'ta Hatayspor'u ağırlayacak. 42 puanda kalan Karadeniz ekibi ise son sıradaki Denizlispor'a konuk olacak.

Dk. 16 GOL! Beşiktaş kritik deplasmanda Georges-Kévin N'Koudou'nun golüyle 0-1 öne geçti. Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 7 gol kaydeden Fransız kanat oyuncusu kariyer sezonunu yaşıyor. N'Koudou geçen hafta da Kayseri'ye 2 gol atmıştı.

N'Koudou'ya gol pasını veren Rachid Ghezzal bu sezon yaptığı 16 asiste ulaştı.  

Dk. 18 GOL İPTAL! Siyah-Beyazlılar bir gol de Ljajic'le buldu ancak sevinç yarım kaldı. VAR incelemesiyle pozisyon öncesinde ofsayt tespit edildi.

Dk. 44 GOL İPTAL! Beşiktaş Atiba Hutchinson'la 2. golü buldu ancak bu kez de Vida'nın elle oynadığı tespit edildi.

Dk. 57 GOL! Welinton'un rakip savunma arkasına gönderdiği uzun topa hareketlenen Gökhan Töre, Beşiktaş'ı 0-2 öne geçiren golü attı. Mecburiyetten forvet oynayan tecrübeli kanat oyuncusu bu sezon 3 golünü de deplasmanlarda attı.

Dk. 75 GOL! Yaptığı asistler sezona damgasını vuran Rachid Ghezzal 16 asiste ulaşmış ve  2010-11 sezonundan beri Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu olmuştu. Cezayirli yıldız müthiş bir golle skoru 0-3 yaptı.

Dk. 87 GOL! İsmail Köybaşı frikikten 90'a taktı: 1-3

Dk. 88 GOL! Çaykur Rizespor duran toptan bir gol daha buldu... Moroziuk ortaladı, Djokovic'in kafasında top ağlarla buluştu: 2-3. Korku filmi başladı...

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Baiano, Selim Ay, Talbi, İsmail Köybaşı, Djokovic, Sabo, Yasin, Michalak, Boldrin, Samudio

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Dorukhan, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal N'Koudou, Gökhan Töre, 

Beşiktaş, Rize'de de 3 golle galip! ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Gökhan Töre Çaykur Rizespor rachid ghezzal İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.