Çaykur Rizespor ile Antalyaspor maçı olumsuz hava şartları nedeniyle yarına ertelendi

Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan Çaykur Rizespor, 22. haftada Antalyaspor'u ağırladı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maçta iki takım da sahaya çıktı. Maç başladıktan 23 dakika sonra oyuna devam edilemeyeceğine karar verildi. Yoğun kar ve yağmur altındaki Çaykur Didi Stadyumu'nda maç yarım kaldı. Mücadele yarın aynı saatte kaldığı yerden devam edecek.

Süper Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor ile Antalyaspor ile karşı karşıya geldi ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle oynanamadı.

Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maçta iki takım da sahaya çıktı. Maçın 23. dakikasında oyuna devam edilemeyeceğine karar verildi. Yoğun kar ve yağmur altındaki Çaykur Didi Stadyumu'nda maç yarım kaldı. Mücadele yarın aynı saatte kaldığı yerden devam edecek.

Son maçında sahasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilen Karadeniz ekibi 21 maç sonunda 18 puan ile ligin 19. sırasında yer alıyor.

Rize temsilcisinde, sarı kart cezalısı Holmen ile sakatlığı bulunan Aminu Umar kadroda yer almayacak.

Ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan karşılaşmayı yeşil-mavililer 3-2 kaybetmişti.

Son maçında evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor'un ise 23 puanı bulunuyor.

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim Ay, Emir Han Topçu, Cemali, Sabo, Boldrin, Baiano, Alper Potuk, Deniz Hümmet, Pohjanpalo

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Naldo, Veysel, Güray, Doğukan, Kudriashov, Poli, Fredy, Ghacha, Haji Wright

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maç öncesi şöyle konuştu:

"Şimdi kısa sürede oynayacağımız Antalyaspor maçı var. 3 gün sonra da Hatayspor maçı var. Geride bıraktığımız 2 maçta alamadığımız sonuçları bu maçlarda almak zorundayız. İnşallah bunda da başarılı oluruz. Antalyaspor maçı özellikle Karagümrükspor maçından sonra daha da önem kazandı. Çıkışta olan bir takım. İyi organize oldular ve toparlandılar. İşimiz kolay değil ama başarabilecek gücümüz de var. İnşallah çarşamba günü sahada en iyi şekilde her şeyi ortaya koyup maçtan kazanarak ayrılırız."

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor maçı olumsuz hava şartları nedeniyle yarına ertelendi ile ilgili etiketler Antalyaspor Çaykur Rizespor yaşar kemal uğurlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.