Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçında çaylar Milan Skoda'dan...

Çaykur Rizespor evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla baskı altına giren ve teknik direktör Stjepan Tomas'ın koltuğunun sallandığı Karadeniz ekibi rahat bir nefes aldı. Ersun Yanal yönetimindeki Antalya, 4 maç sonra mağlup oldu.

Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Çaykur Rizespor 2-1 galip geldi. Son 4 maçın 3'ünü kaybeden ve geçen hafta Trabzonspor derbisinde mağlup olan Karadeniz ekibi şiddetle puana ihtiyaç duyduğu maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Yeşil-Mavilililer ilk yarıyı Yasin Pehlivan'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. İlk golün asistini yapan Milan Skoda, 59'da farkı 2'ye çıkardı. Akdeniz ekibi Lukas Podolski'yle 61'te bu gole cevap verdi ama 90 dakika sonunda tabela değilmedi ve 3 puan Rize'nin oldu.

İç sahada Göztepe'nin ardından Antalyaspor'u da mağlup eden Çaykur Rizespor puanını 18'e yükseltirken, 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ersun Yanal'ın Antalyaspor'u 17 puanda kaldı. Karadeniz ekibi 15. haftada Konyaspor'a konuk olacak. Kırmızı-Beyazlılar ise Hatayspor'u ağırlıyor.

Çaykur Rizespor-Antalyaspor maçında çaylar Milan Skoda'dan... ile ilgili etiketler Stjepan Tomas Antalyaspor Ersun Yanal Çaykur Rizespor Milan Skoda Yasin Pehlivan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.