Çaykur Rizespor 5'te 5 peşinde... Fabricio Baiano: Yeni Malatyaspor maçı final maçımız

Çaykur Rizesporlu Fabricio Baiano "Şu anda bulunduğumuz konumda bizim her puana, her galibiyete ihtiyacımız var. Final niteliğindeki Yeni Malatyaspor maçında kim oynarsa oynasın çok büyük fedakarlık yapıp bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Süper Lig'de son dört iç saha maçını kazanarak son sıradan kurtulan Çaykur Rizespor, 17. haftada krizdeki Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Karadeniz ekibi bu maçı da kazanarak seriyi beş maça çıkarmak istiyor.

Brezilyalı sağ bek Fabricio Baiano, idman öncesi açıklamalarda bulundu.

2020 yazında Portekiz'in Maritimo takımında transfer edilen 29 yaşındaki futbolcu, "Benim amacım her zaman kulübüme katkı sağlamak. Kulübümün getirdiği her hocaya da 'ne kadar katkı sağlayabilirim, onun başarılı olabilmesi için neler yapabilirim' diye düşünerek buna odaklanıyorum. Performansımı da buna borçluyum" dedi.

"DÖRT HOCAYLA ÇALIŞTIM..."

İmzaladığı sözleşmenin hakkını vermeye çalıştığını belirten Baiano, "Bir kulübe gelip sözleşme imzaladığınız zaman o sözleşme zaten kulübe hizmet vermek zorundasınızdır anlamına gelir. Bende öyle düşünüyorum. Geldiğim andan itibaren o sözleşmenin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Dört hocayla çalıştım, hepsine teşekkür ediyorum. Beni her zaman oynattılar. Ben tabiki takımın dışında kalmayı sevmeyen, çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğum için onlarda bu çalışmamı değerlendiriyorlar. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sonrasını da hocalarımın takdirine bırakıyorum" şeklinde konuştu.

MALATYA MAÇI FİNAL MAÇI...

Takımın puanlara ihtiyacı olduğunu hatırlatan sambacı, "Şuanda bulunduğumuz konumda bizim her puana, her galibiyete ihtiyacımız var. Yapabileceğimizin en iyisini sahada yapmamız lazım ki puanlar alalım. İyi bir oyuncu grubumuz, iyi bir hocamız var, bunu başarabiliriz. Final niteliğindeki Yeni Malatyaspor maçında bu oyuncu gurubundan kim oynarsa oynasın çok büyük fedakarlık yapıp bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Çaykur Rizespor 5'te 5 peşinde... Fabricio Baiano: Yeni Malatyaspor maçı final maçımız

Yeni Malatyaspor hazırlıklarına devam eden Çaykur Rizespor antrenmanını ziyaret eden Çay İlkokulu öğrencileri futbolcu ve teknik heyete şiirler okuyarak çizdikleri resimleri armağan ederken, futbolcular öğrencilerle bir süre top oynadı.

Çaykur Rizespor 5'te 5 peşinde... Fabricio Baiano: Yeni Malatyaspor maçı final maçımız - Resim : 2
Fabricio Baiano

 

Çaykur Rizespor 5'te 5 peşinde... Fabricio Baiano: Yeni Malatyaspor maçı final maçımız ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Fabricio Baiano Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.