Çayın sağlığa faydalı olduğu ortaya çıktı, vatandaş 25 bardak tüketti!

Araştırmalara göre çayın sağlığa pek çok faydası olduğu ortaya çıktı. 50 yaşında çay içenlerin, içmeyenlere göre kalp krizi ve inme geçirme olasılığının %20 daha az olduğu tespit edildi. SuperHaber ekibi olarak “Vatandaş acaba ne sıklıkta çay tüketiyor?” diye merak ettik ve İstanbul sokaklarında halkın nabzını tuttuk.

Y.Gizem Er
Y.Gizem Er

Yapılan araştırmalarla çay içmenin kalp krizinden sindirim sistemine, kanser hastalığından vücut yorgunluğuna kadar birçok faydası olduğu kanıtlandı. Uzmanlar, çayın içinde kafein olduğu için günde en fazla 6 bardak çay tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Vatandaşlar ise ülkemizde hemen hemen herkesin vazgeçimez içecekleri arasında ilk sırada yer alan çayın bir kültür haline geldiğini belirtiyor.

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Çayın sağlığa faydalı olduğu ortaya çıktı, vatandaş 25 bardak tüketti! ile ilgili etiketler Çay Rize Karadeniz Kalp Krizi kanser çay yaprağı kültür inme metobolizma sindirim sistemi kan dolaşımı stres
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.