Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Elâzığ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Serdar KARA (EKSAD) tarafından organize edilen, Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen ve bu 14'üncüsü gerçekleşecek olan Çayda çıra Film ve Sanat Festivali için geri sayım başladı.

Bu yıl 14'üncüsü gerçekleşecek 'Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali' 01 – 05 Kasım 2022 tarihleri arasında, Elâzığ Valiliği, Elâzığ Belediyesi, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Üniversitesi’nin destekleri ile sinema ve sanatseverlerle buluşacak.


Bu yıl festivalde “ulusal uzun metraj film yarışması” yanı sıra ilk kez düzenlenecek olan uluslararası uzun metraj filme yarışmasında finale kalan filmler festivalde yarışacak.

ULUSAL VE ULUSLARARASI KATEGORİ FİNALİNDE 10’AR FİLM YARIŞACAK

Çayda Çıra Film Yarışması’na bu yıl 27 farklı ülkeden 1.350 kısa ve uzun metraj film başvuruda bulundu. Festivalde yer alan tüm filmler bu yıl da ücretsiz olarak 01-05 Kasım tarihleri arasında Elazığ Nuretttin Ardıçoğlu Salonu, Bünyamin Eroğlu Belediye Salonu ve Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kız ve erkek yurtlarında gösterilecek.

Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali için geri sayım başladı ile ilgili etiketler Çayda çıra Film ve Sanat Festivali film festivali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.