Çaycı Hüseyin öldü mü? Alparslan Özmol kimdir?

Çaycı Hüseyin öldü mü? Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin rolü ile tanınan Alparslan Özmol için bir kez daha 'öldü' haberleri gündeme geldi. Peki, Alparslan Özmol öldü mü? Çaycı Hüseyin kimdir?

Çaycı Hüseyin öldü mü? Duymasın dizisinin "Çaycı Hüseyin"i Alparslan Özmol bir kez daha sosyal medya tarafından öldürüldü. Panedmi döneminde ilk vakaların tespit edildiği mart ayında koronavirüs nedeniyle öldüğü iddia edilen Çaycı Hüseyin için bir kez daha aynı haberler gündeme geldi.

ÇAYCI HÜSEYİN ÖLDÜ MÜ?

Özmol, "Bakıyorum yine öldü haberlerim çıkıyor. Hah hah hah. Siz hiç merak etmeyin arkadaşlar. Ben size ölünce haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin" dedi.

ALPARSLAN ÖZMOL KİMDİR?

Alparslan Özmol, 19 Nisan 1976 yılında Almanya'da doğmuşturdu. Başarılı oyuncu ilkokulun ardından kayıt olduğu ortaöğretimde boyundan ötürü yaşadığı zorluklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. O dönemlerde ailesi ile Bursa'ya yerleşen isim burada bir züccaciye dükkanında turistlere eşarp satarak geçimini sağlıyordu. Turistlere satış yapmak için birkaç yabancı dil öğrenen Özmol tamamen tesadüf eseri Bursa Devlet Tiyatorsu'nda yeni sahnelenecek bir oyunda kralın soytarısı rolüyle oyunculuğa ilk adımını attı.

Çaycı Hüseyin öldü mü? Alparslan Özmol kimdir? ile ilgili etiketler Alparslan Özmol çaycı hüseyin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.