Çay toplama izin belgesi nasıl alınır? Çay toplama seyahat belgesi e-devlet ekranı

Çay toplama seyahat izin belgesi nasıl alınır sorusu yeşil çay üreticilerinin en çok merak ettiği sorulardan. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı çay toplama seyahat izin belgesinin e-devlet ekranlarından alınabilmesi, çay üreticilerini harekete geçirdi. Çay topalam seyahat izin belgesi nasıl alınır, e-devlet çay toplama seyahat izin ekranı ve detaylar haberimizde...

Çay toplama seyahat izin belgesi nasıl alınır sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle e-devlet'ten alınabilecek. Çay hasadı yapan üreticilerin il değiştirme seyahat izin belgesi ile çay toplamak için başka şehirlere gitmesi gerekiyor. Peki çay topalam seyahat izin belgesi nasıl alınır? Çay hasadı toplama seyahat izin belgesi e-devlet ekranı ve detaylar haberimizde...

ÇAY TOPLAMA İZNİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

ÇAY TOPLAMA SEYAHAT İZİN BELGESİ E-DEVLET EKRANI TIKLAYIN

Çay üreticisi, çay hasadı için "Seyahat İzin Belgesi" başvuruları, elektronik ortamda e-Devlet, İçişleri Bakanlığı e-Başvuru sistemi ve "ALO 199 Vefa Destek Sistemi" üzerinden 14 mayıs Perşembe günü saat 09.00'dan itibaren başlayacak.

Seyahat izin belgesi almak için sadece Çaykur'a kayıtlı çay üreticileri başvuruda bulunabilecek.

Çay üreticileri/müstahsillerinin zorunlu refakatindekiler ve çay üreticilerinin ulaşımını sağlayacaklar ile ilgili de seyahat izin belgesi düzenlenmesi için talepte bulunabilecek.

Çay toplama izin belgesi nasıl alınır? Çay toplama seyahat belgesi e-devlet ekranı

ÇAY TOPLAMA İZNİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Seyahat izin belgesine başvuru sırasında, başvuranın ve beraberindekilerin Kovid-19 evde izolasyon sorgusu, Çaykur'a kayıtlı çay üreticisi olup olmadığı ve beraberindekilerin zorunlu refakatinde olan kişiler arasında olup olmadığı sorgusu, sistem üzerinden otomatik olarak yapılacak.

Kovid-19 sorgusunda problem olmayan ve gerekli şartları taşıyanlar için seyahat izin belgesi ayrıca bir onay sürecine tabi olmaksızın sistem üzerinden doğrudan düzenlenecek.

SMS İLE BİLGİLENDİRME YAPILACAK

İzin başvuruları kabul edilenlerin herhangi bir belgeye gerek kalmaksızın kısa mesaj servisi (SMS) ile bilgilendirme yapılacak. Onaylanan Seyahat İzin Belgeleri yapılacak denetimlerde gerekli kontrollerin sağlanabilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlaması amacıyla eş zamanlı olarak gidecekleri illerin valiliklerine ve genel kolluk birimlerinin veri tabanlarına da iletilecek.

Seyahat İzin Belgesi düzenlenen çay üreticiler, 19 Mayıs Salı günü saat 24.00’dan itibaren çay hasatı yapacağı ile seyahat edebilecek.

Çay toplama izin belgesi nasıl alınır? Çay toplama seyahat belgesi e-devlet ekranı ile ilgili etiketler e-Devlet çay hasadı e-devlet ekranı seyahat izin belgsi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.