Çay tarlasında korku dolu anlar: Son anda kurtuldu! Saniye saniye kamerada...

Rize Güneysu'da etkili olan sağanak, çay bahçesinin bulunduğu bir sarp arazide heyelana neden oldu. O tehlikeli anlarda işe gitmek için arazinin yanından geçen bir kişi, az kalsın toprak yığınlarının altında kalıyordu. İşte o heyelan anı...

Rize'nin Güneysu ilçesinde dün etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde küçük çaplı heyelanlara neden oldu.

İŞE GİTMEK İÇİN YOLDAYÜRÜRKEN ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ

Güneysu ilçesine bağlı Kıbledağı köyünde sağanak sonrası çay bahçesinin yer aldığı sarp arazide de heyelan oluştu. Bu sırada işe gitmek için yolda yürüyen Mustafa Kar, geldiğini fark ettiği heyelandan son anda kaçarak kurtuldu. Tarım arazisinde de hasara neden olan heyelan anı, çevredeki bir evin balkonundaki kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntülerde, dik yamaçtan önce sel sularının aktığı ardından toprak kütlelerinin sürüklendiği yer alıyor, ayrıca o anları kayda alan kişinin 'eyvah' dediği duyuluyor.

Çay tarlasında korku dolu anlar: Son anda kurtuldu! Saniye saniye kamerada...

'YOLU BİTİREMEM DİYE DÜŞÜNÜP KAÇARAK CANIMI KURTARDIM'

Heyelandan kurtulan Mustafa Kar, şunları söyledi:

"Heyelanın geldiği noktanın altındaki araba yolundan, yaya olarak işe gidiyordum. Yukarıdan heyelanın geldiğini görünce ileriye kaçmak istedim ama 'yolu bitiremem' düşüncesiyle geriye doğru kaçıp, canımı kurtardım."

Çay tarlasında korku dolu anlar: Son anda kurtuldu! Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

Çay tarlasında korku dolu anlar: Son anda kurtuldu! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Rize Çay Heyelan Tarla sağanak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.