Çay ocakları kapanacak mı? Sağlık Bakanlığı koronavirüs önlemleri...

Çay Ocakları kapanacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Kovid-19 Salgını Tedbirleri" başlığıyla, bakanlık bünyesindeki tüm birimlere yazı gönderdi. Yazıda çay ocakları ile ilgili bölüm de yer alıyor. İşte detaylar...

Çay Ocakları kapanacak mı sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

ÇAY OCAKLARI KAPANACAK MI?

Sağlık Bakanlığı çay ocakları açıklaması gündemde en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "Kovid-19 Salgını Tedbirleri" başlığıyla, bakanlık bünyesindeki tüm birimlere yazı gönderdi. Yazıda, Bakanlık merkez teşkilatında verilen hizmetin etkin, kesintisiz ve sağlıklı şekilde sürdürülebilmesi ve Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında uygulamaya konulan birçok idari tedbir bulunduğu belirtildi.


Sağlık Bakanlığı binasında yer alan çay ocakları kapatılıyor. Bakanlık bünyesindeki tüm birimlerde ortak kullanım alanlarından olan bina içerisindeki tüm çay ocakları kapatılacak ve zemin katta yer alan kantinde çay-kahve servisleri kaldırılacak.

Çay ocakları kapanacak mı? Sağlık Bakanlığı koronavirüs önlemleri...

Ancak alınan karar, bakanlık binası dışındaki umuma açık çay ocaklarını kapsamıyor.

 

Çay ocakları kapanacak mı? Sağlık Bakanlığı koronavirüs önlemleri... ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı çay ocakları kapanacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.