Çavuşoğlu'nun BAE'deki temasları sürüyor: Türk İş Konseyi ile buluştu

İlişkilerin temkinli şekilde normalleştirilmesi için temasların başladığı Birleşik Arap Emirlikleri'ne giden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temasları kapsamında geldiği Dubai’de Türk İş Konseyi yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan’ın davetine icabetle geldiği Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretine devam ediyor.

TÜRK İŞ KONSEYİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BULUŞTU

Çavuşoğlu Dubai’de bir araya geldiği Türk İş Konseyi Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte toplantı gerçekleştirdi. Çavuşoğlu’nun BAE’den ayrılmadan önce Expo 2020 sergi alanındaki Türk pavilyonunu ziyaret etmesi de bekleniyor.

'İKİ ÜLKE ARASINDAKİ TİCARET DAHA DA GELİŞECEK'

Çavuşoğlu, BAE'de iş yapanların desteklenmeye devam edeceği ve iki ülke arasındaki ticaretin daha da gelişeceğini söyledi. 

Çavuşoğlu'nun BAE'deki temasları sürüyor: Türk İş Konseyi ile buluştu ile ilgili etiketler BAE TÜRK-İŞ Çavuşoğlu konseyi temas buluştu ticaret
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.