Çavuşoğlu'ndan Ağaoğlu'na şok suçlamalar!

Alanyaspor - Trabzonspor maçının ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu arasında sert tartışmalar yaşandı. Çavuşoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada ''Ölmüş anneme, ağabeyime küfür etti'' dedi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından yaşananlar spor kamuoyunda uzun süre konuşulacak cinstendi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu arasında sert tartışmalar yaşandı. Daha sonra ise sahaya inen Ağaoğlu ile Alanyasporlu görevliler arasında arbede yaşandı.

Beyaz TV yayınına katılan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ağaoğlu ile ilgili şok iddialarda bulundu. Kendisine, ailesine küfür edildiğini ve yumruk atılmaya çalışıldığını iddia eden Çavuşoğlu şu ifadeleri kullandı;

''KÜFÜR ETTİ ŞİKAYETÇİ OLDUM''
"Ahmet Ağaoğlu, maçtan sonra önüne gelen herkese tekme tokat giriyordu. 42 yıldır futbolun içindeyim, hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Ahmet Ağaoğlu, benim en büyük ağabeyim Ahmet Çavuşoğlu'na ana avrat küfretti. Bana da küfretti, yumruk atmaya kalkıştı. Ahmet Ağaoğlu ölmüş anneme küfretti. Kendisinden şikayetçi oldum. Bağıra bağıra herkese saldırdı."

"HÜSEYİN ÇİMŞİR DE KÜFÜR ETTİ"
"Trabzonspor'un teknik direktörü de bizim yöneticimize küfretti. Bunu yukarıdan duydum. Biz Alanyaspor olarak her zaman beyefendiliğimizi, kendimize yakışanı yaptık. Finalde gider maçımızı oynarız. Yenersek mutlu oluruz, yenemezsek tebrik ederiz."

Çavuşoğlu'ndan Ağaoğlu'na şok suçlamalar! ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor Ahmet Ağaoğlu hasan çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.