Çavuşoğlu: Pazartesi günü Türk heyeti Rusya'ya gidecek

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İdlib'de gelinen noktayı "Diplomasi olmazsa gerekli adımlar atılacak. Rejim gözlem noktasındaki askerlerimizi de hedef alıyor, buna müsamaha göstermemiz mümkün değil" sözleriyle değerlendirdi.

56'ıncısı düzenlenen Münih Güvenlik Konferansı'na (MSC 2020) katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, canlı yayında Suriye İdlib'deki gelişmelere ilişkin açıklamalar yaptı.

Çavuşoğlu, bir Türk heyetinin Pazartesi günü Rusya'ya gideceğini söyledi.

Dışişleri Bakanı, "Diplomasi olmazsa gerekli adımlar atılacak. Rejim gözlem noktasındaki askerlerimizi de hedef alıyor, buna müsamaha göstermemiz mümkün değil" ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu: Pazartesi günü Türk heyeti Rusya'ya gidecek ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.