Çavuşoğlu, Libya tezkeresi için Kılıçdaroğlu ile görüşecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Libya tezkeresi konusunda bilgi vermek amacıyla 30 Aralık Pazartesi günü CHP, MHP ve İYİ Parti'yi ziyaret edecek. Ziyarete ilişkin CHP'den yapılan açıklamada ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Libya tezkeresine ilişkin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşeceği vurgulandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, muhalefete Libya tezkeresi turuna çıkıyor.

Bakan Çavuşoğlu'nun, tezkere konusunda bilgi vermek amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan randevu talebinde bulunduğu ve Kılıçdaroğlu'nun söz konusu talebe olumlu yanıt verdiği bildirildi.

Çavuşoğlu'nun pazartesi günü saat 12.00'de CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Libya konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği öğrenildi.

Bakan Çavuşoğlu'nun MHP ve İYİ Parti'yi de ziyaret ederek tezkere konusunda bilgilendirmede bulunacağı öğrenildi.

Çavuşoğlu'nun saat 14.00'te ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelmesi bekleniyor.

 

 

 

Çavuşoğlu, Libya tezkeresi için Kılıçdaroğlu ile görüşecek! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener CHP MHP Mevlüt Çavuşoğlu Libya Bakan Çavuşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.