Çavuşoğlu, Ekvador Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi'nde konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ekvador Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisine hitap etmesinin ardından, "Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi'nde girişimci ve insani dış politikamızı genç diplomatlara anlattık, sorularını yanıtladık" açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekvador Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisine hitap etti.

EKVADOR DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI DİPLOMASİ AKADEMİSİSİ'NDE KONUŞTU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turunun üçüncü durağı olan Ekvador’daki temaslarına devam ediyor. Çavuşoğlu, Başkent Kito’da Ekvador Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisinde genç diplomatlara hitap etti.

Çavuşoğlu hitabı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi'nde girişimci ve insani dış politikamızı genç diplomatlara anlattık, sorularını yanıtladık" dedi.

Çavuşoğlu, Ekvador’daki temaslarının ardından Kolombiya, Panama ve Venezuela’yı ziyaret edecek.

 

SuperHaber

Kaynak | İHA

Çavuşoğlu, Ekvador Dışişleri Bakanlığı Diplomasi Akademisi'nde konuştu ile ilgili etiketler Türkiye ekvador Çavuşoğlu akademi konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.