Çavuşoğlu: Diğer ülkeleri Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanımaya teşvik etmeliyiz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu İİT Dışişleri Bakanları toplantısının açılışında, "Doğu Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanıyan bizler, diğer ülkeleri Filistin Devletini 1967 sınırları temelinde ve başkenti Doğu Kudüs olacak şekilde tanımaya teşvik etmeliyiz." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın açılış konuşması yaptı.

Dışişleri Çavuşoğlu buradaki konuşmasında, "Doğu Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanıyan bizler, diğer ülkeleri Filistin Devletini 1967 sınırları temelinde ve başkenti Doğu Kudüs olacak şekilde tanımaya teşvik etmeliyiz." dedi.

Çavuşoğlu: Diğer ülkeleri Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanımaya teşvik etmeliyiz ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kudüs İslam İşbirliği Teşkilatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.