'Bunun bedelini ödetirler, ödettiler de...'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın Karabağ zaferine ilişkin açıklamada bulundu. Azerbaycan'a olan desteğin süreceğine vurgu yapan Bakan Çavuşoğlu, "Bu Azerbaycan için büyük bir zaferdir. Ermenistan çatışmaları başlattı. Sivillere saldırdı. Bunun bedelini ödetirler, ödettiler de." ifadesini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Dağlık Karabağ ile ilgili değerlendirmesinden satırbaşları şöyle:

Dün gece ateşkes imzalandı. Bunun nasıl gözetleneceği, denetleneceği konusu var. Bunlar görüşülüyor. Sahada ve masada hep Azerbaycan'ın yanında olduk. Bundan sonra da kardeş Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu Azerbaycan için büyük bir zaferdir.

7 tane rayon işgal altındaydı. Daha önce farklı formüller vardı. Şimdi sahadaki kazanımların faydalarıyla kısa süre içerisinde 7 rayonun tamamının kardeş Azerbaycan'a teslim edilmesine karar verildi.

Burada savaşı başlatan Ermenistan'dı. Önce işgal altında olmayan topraklara saldırdı, daha sonra ise çatışma altındaki sivillere saldırdı. Hem işgalcisin hem de saldırgansın. Bunun bedelini ödettirirler, ödettiler de.

"KIRGİZİSTAN HALKI FETÖ'CÜLERİ MEYDANLARDAN ATTI"

Kırgızistan seçimleri sonrası boy gösteren FETÖ'cülere dikkat çeken Çavuşoğlu, "Seçimlerden sonraki olaylarda ilk boy gösteren FETÖ'cüler oldu. Halk bunu gördü ve meydanlardan FETÖ'cüleri attı" dedi.

'Bunun bedelini ödetirler, ödettiler de...' ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycan Ermenistan Dışişleri Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.