Çavuşoğlu, Albayrak, Kalın ve Fidan Libya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Başkanı Hakan Fidan Libya'ya gitti. Türk heyet, Başbakan Sarrac ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MİT Başkanı Hakın Fidan, beraberlerindeki heyetle temaslarda bulunmak üzere Libya'ya gitti.

Türkiye heyeti, tamamı darbeci Hafter'in elinden kurtarılan başkent Trablus'ta Başbakan Fayiz es-Serrac ile görüştü.

Konuya ilişkin Habertürk'e değerlendirmede bulunan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, "Libya'daki askeri harekata ilişkin son yaşananların ele alındığı gözüküyor. İki ülke arasındaki iş birliği ile beraber gelişim projelerinin ele alındığı gözüküyor." dedi.

AA

Çavuşoğlu, Albayrak, Kalın ve Fidan Libya'da

 

Çavuşoğlu, Albayrak, Kalın ve Fidan Libya'da ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu Berat Albayrak Hakan Fidan Libya İbrahim Kalın sarrac
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.