Çav Bella provokasyonu! Osmanağaoğlu: Tunç Soyer suç ortağıdır...

MHP İzmir Milletvekili ve MYK Üyesi Tamer Osmanağaoğlu, İzmir'deki “Çav Bella” provokasyonuna ilişkin açıklamada bulundu. Osmanağaoğlu, "Bilinmelidir ki bu alçaklara cesaret veren atmosferin esas müsebbibi Tunç Soyer'in ta kendisidir" dedi.

İkindi ezanının okunmasından kısa bir süre önce meydana gelen camilerin merkezi sisteminin frekansına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce korsan olarak girilmiş, İzmir’deki birçok camiden İtalyanca ’Çav Bella’ şarkısı duyulmuştu.

Gelişen bu alçak provokatif saldıraya ilişkin MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu açıklama yaptı.

Osmanağaoğlu açıklamasında "Gazi meclisin 100. kuruluş yıldönümünde, 23 Nisan'da “Çav Bella” çalıp İzmir'i dolaşan Tunç Soyer başprovakatördür. 23 Nisan'da “Çav Bella” çalıp İzmir'i dolaşan Tunç Soyer'in, minarelerimize sıçratılmaya çalışılan çamurdan “şikayet etmesi” samimi ve inandırıcı değildir. Çünkü o da aynı bataklığın mahsulüdür. Diğer yandan; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, minarelerden Çav Bella çalanların alçak tertibini kınamıştır! Fakat bilinmelidir ki bu alçaklara cesaret veren atmosferin esas müsebbibi Tunç Soyer'in ta kendisidir." ifadelerini kullandı.

MHP'li Tamer Osmanağaoğlu açıklamasında şunları kaydetti:
"Covid-19 virüsüne karşı verilen mücadele son günlerde etkisini gösterse de siyasete adeta virüs gibi sirayet eden haşerelerle mücadele kaldığı yerden devam etmektedir. İstiklal belgemizin üzerine vurulan “mühür” olan ğüzel İzmir’imizin minarelerinden korsan müzik yayını yaparak “Çav Bella” çalan kokuşmuş zihniyetin provokatif girişimi bunun en son örneğidir. Biz Türk Milliyetçileri olarak, bu provokasyon kokan hareketlere itibar etmemekle beraber, “Çav Bella” yayınlarını yayınlama ve yayma gayreti içerisinde olan çarpık zihniyeti de Aziz milletimizin vicdanına bırakıyoruz. Unutulmamalıdır ki; İzmir’in semalarından şanlı ezanımızı dindirmek isteyen zihniyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sillesi ve Hasan Tahsin’in ilk kurşunuyla başlattığı mücadelenin sonunda denizin dibini boylamıştı.

Bilinmelidir ki; İzmir, imanla yoğrulmuş yüreklerin cesaretle verdiği mücadeleyle kazanılan zaferin nazar boncuğudur. Minareler istiklalimizin simgesi, camilerimiz ise istikbalimizin mihenk taşlarıdır. İstiklalimizi töhmet altında bırakmak, istikbalimizi kirletmek hiç kimsenin hakkı ve harcı değildir! Bu hakkı kendinde görenlere tavsiyemiz; akıllarını başına almalarıdır!

"ESAS MÜSEBBİBİ TUNÇ SOYER'DİR"
Diğer yandan; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, minarelerden Çav Bella çalanların alçak tertibini kınamıştır! Fakat bilinmelidir ki bu alçaklara cesaret veren atmosferin esas müsebbibi Tunç Soyer'in ta kendisidir.

Gazi meclisin 100. kuruluş yıldönümünde, 23 Nisan'da “Çav Bella” çalıp İzmir'i dolaşan Tunç Soyer başprovakatördür. 23 Nisan'da “Çav Bella” çalıp İzmir'i dolaşan Tunç Soyer'in, minarelerimize sıçratılmaya çalışılan çamurdan “şikayet etmesi” samimi ve inandırıcı değildir. Çünkü o da aynı bataklığın mahsulüdür.

Gözüken o ki; hürriyet güneşinin sırmalar saçtığı İzmir dağlarında efe olamayanlar, “Çav Bella” eşliğinde başka dağlara çıkıp gerilla olmaya heveslidir.

"TUNÇ SOYER; YOL ARKADAŞI, RUH İKİZİ VE SUÇ ORTAĞIDIR"
Güzel İzmir'in üzerinden ezanın sesi, Türk bayrağının gölgesi eksik olmasın diye koca bir kurtuluş savaşı verildiği silinmemek üzere hafızalarımızdadır. Tunç Soyer; işte o savaşı yöneten Gazi Meclis'i "Çav Bella" çalarak anmıştır! Minarelerde "Çav Bella" çalanlar ile Tunç Soyer; yol arkadaşı, ruh ikizi ve suç ortağıdır.

 

Çav Bella provokasyonu! Osmanağaoğlu: Tunç Soyer suç ortağıdır... ile ilgili etiketler Tunç Soyer MHP İzmir cami Tamer Osmanağaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.