Çatlak olan kolunu bilerek kırmaya çalıştı!

Survivor 2018'de favori yarışmacılar arasında gösterilen Sema yaptığı son hareketle dikkatleri üzerine çekti. Çatlak olan kolunu kırmaya çalışan Sema, Doktor Metin Kuş'un "Pişman mısın?" sorusuna "Değilim" diyerek cevap verdi.

Survivor yeni bölüm tanıtımında Sema sakatlığına isyan ederek kolunu bençe vurdu."Kırılacaksan kırıl" diyerek kolunu bençe vuran Sema'ya, doktor Metin Kuş müdahale etti.

ACUN ILICALI'YI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Yaptığı hareketten sonra Metin Kuş'a pişman olmadığını söyleyen Sema, herkesi kızdırdı. Yarışmacı, Acun Ilıcalı'nın tepkisine ve "Bir daha bunu yaşar mıyız?" sorusuna ise "Onu bilemeyiz" yanıtını vererek Acun'u çileden çıkardı.

BÜYÜK ÖDÜLÜ BU GECE AÇIKLAYACAK

Acun Ilıcalı, "Yaptığımız toplantı sonucunda verdiğimiz kararla, Survivor tarihinde hiç verilmemiş bir ödül söz konusu… Survivor tarihi içindeki en büyük ödül olacak. Bunu sonuna kadar hak ediyorsunuz. Olağanüstü bir sezon yaşatıyorsunuz bize. Biz de size birleşme sonrasındaki haftalar için sürprizler hazırlıyoruz. Sizin için unutulmaz bir Survivor olmasını istiyoruz. " demişti. Acun, heyecanla beklenen Survivor tarihinin en büyük ödülü bu gece açıklayacak.

Çatlak olan kolunu bilerek kırmaya çalıştı! ile ilgili etiketler Survivor sema kolunu kırmaya çalıştı sema aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.