Çatısı yanan dükkanda tıraşa devam etti...

Tokat Sanayi sitesinde lokantalar bölgesinde faaliyet gösteren bir lokantanın baca kısmında başlayan yangının yandaki binaya sıçraması paniğe neden oldu. Yangın esnasında çatısı yanan berber ise müşterisini tıraş etmeye devam etti.

Sanayi bölgesinde bulunan bir lokantanın bacasında meydana gelen yangın yan tarafında bulunan Madeni Sanatkarlar Odası ve Marangozlar Odası ve sanayi sosyal tesislerinin bulunduğu binanın çatısına sıçradı. Yangını fark eden sanayi esnafı Tokat Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik süren çalışması sonrasında söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

YANGINA RAĞMEN TIRAŞA DEVAM ETTİ
Yangın esnasında lokantanın yanında bulunan dükkanındaki berber ise çatısı yanmasına rağmen müşterisini traş etmeye devam etti. Berber müşterisinin tıraşını tamamladıktan sonra ise dükkanından ayrıldı.

Çatısı yanan dükkanda tıraşa devam etti... ile ilgili etiketler Tokat Yangın berber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.