Halk TV’de Gül’e övgüler: 'Milli politikalarımızda kendisini görmedik. Ülkemizdeki tahribatı ortada'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin firmalara indirim çağrısı, Ali Babacan'a sert sözleri ile Alparslan Türkeş'i anma toplantısında yaşanan arbedeye ilişkin açıklamalarını, DEVA Partisi Kurucusu Metin Gürcan'ın askeri casusluk suçlamasından tutuklanmasını, Selahattin Demirtaş'ın 'Hakikat ve Yüzleşme Komisyonu' önerisini, HDP'li Sezai Temelli'nin skandal açıklamasını, Levent Gültekin'in Abdullah Gül'e övgü dolu sözlerini, Millet İttifakı'na katılacak siyasi parti iddialarını, Tanju Özcan ile Nagehan Alçı'nın can yayında birbirine girmesini masaya yatırdı.

"SÖYLEMLER ÜZERİNDEN PSİKOLOJİK HAREKAT VE GÜVENSİZLİK ORTAMI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Ceyhun Bozkurt, "Söylemler üzerinden psikolojik harekat ve güvensizlik ortamı oluşturmaya çalışıyorlar. Ekonominin gerçek sorunlarına eğilmek yerine bundan bir politik menfaat elde etmeye çalışıyorlar. Babacan'ın çözümleri çözüm değil. Ekonomi boyutunun yanında siyasi boyutu da var. Partisine ihanet etmiş biri. Babacan bırakın kelleyi koltuğa almayı, ülkesi için kılını kıpırdatmayan birisi. Bahçeli'nin açıklaması bu gerilimin artacağını gösteriyor. İYİ Parti'liler HDP'nin olduğu yerde ülkücülük nasıl yapılır? Ülkücülüğünüzde ve milliyetçiliğinizde sorunlar var.

"CHP VE DİĞER PARTİLER BUNA ONAY VERİRSE ABDULLAH GÜL HEZİMETE UĞRAR. CHP'DEN BÜYÜK KOPUŞLAR OLUR"

Açılım ve kumpas süreçlerinde çok kritik adımları atan kişi Abdullah Gül'dür. Gül'ü milli politikalarımızın hiçbirinde görmedik. Gül'ün bu ülkeye verdiği tahribat ortadayken Halk TV hala parlatmaya çalışıyor. CHP ve diğer partiler buna onay verirse Gül büyük hezimete uğrar. CHP'den büyük kopuşlar olur." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Halk TV’de Gül’e övgüler: 'Milli politikalarımızda kendisini görmedik. Ülkemizdeki tahribatı ortada' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Millet İttifakı Deva Partisi metin gürcan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.