Çatıda görüntülenen çocuklar için inceleme

İstanbul Sultanbeyli'de iki küçük çocuğun çatıda dolaştığı görüntüler büyük tepkiye neden olmuştu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, olaya el atarak, çocukların çatıda dolaştığı görüntülere ilişkin inceleme başlattı.

Sultanbeyli'de bir binanın çatı katındaki evlerinin camından çıkarak çatıda yürümeye başlayan iki küçük çocuğun görüntülerinin dün Bakanlığa ulaşması üzerine, İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

AİLEYE DANIŞMANLIK VE REHBERLİK DESTEĞİ

Aile ve çocuklar ile görüşen Bakanlık uzmanları, sürecin takip edilebilmesi için aileye danışmanlık ve rehberlik desteği verilmesi kararı aldı.

İl müdürlüğünün çocukların üstün yararını gözeterek, gelişimleri üzerinde herhangi bir olumsuz etki oluşmaması için konuyu takibe devam edeceği bildirildi.

Çatıda görüntülenen çocuklar için inceleme ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sultanbeyli küçük çocuk çatı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.