Çatı Katı Aşk izle KANAL D Canlı!

Çatı Katı Aşk izle KANAL D Canlı! Çatı Katı Aşk 12. bölüm izle bağlantısı full tek parça Kanal D'de. Başrollerinde Ateş'in yer aldığı Çatı Katı Aşk son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar..

Çatı Katı Aşk izle KANAL D Canlı! Çatı Katı Aşk 12. yeni bölüm izleme linki full tek parça haberimizde. İşte detaylar...

ÇATI KATI AŞK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ KANAL D CANLI

Asaf patlamaya hazır bir bomba gibi Yılmaz ailesinin bahçesine düşmüştür. Gülriz ve Ateş’in çabasıyla evden çıkarılan Asaf’ın öfkesi dinecek gibi değildir. Celal,Perihan’ın bu karmaşadan bunalmış olmasına ve herkesin barut fıçısı gibi dolanmasına daha fazla dayanamaz ve ailece felekten bir gün çalmaya karar verir. Ateş ve Yasemin’i dahi istenmediği bu organizasyona tabi ki iki davetsiz misafir de katılacaktır.

Çatı Katı Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Çatı Katı Aşk yeni bölümde Ateş Ayşen'le ilgili gerçeği öğreniyor

Diğer yandan Şenay’ın kim olduğunu çözmeye çalışan Ateş, sonunda Ayşen’le ilgili şok edici bir gerçek öğrenir. Bu durumu Ayşen’le konuşmak için Ateş herkesten gizlice buluştukları sokakta hiç beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz dörtlüyü zora sokacak ve birçok yalanın gün yüzüne çıkma tehlikesi doğuracaktır…

Çatı Katı Aşk izle KANAL D Canlı! ile ilgili etiketler Kanal D çatı katı aşk izle çatı katı aşk son bölüm full izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.