Çatı Katı Aşk final mi yaptı? Çatı Katı Aşk dizisi neden bitti?

Çatı Katı Aşk final mi yaptı? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 16. son bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Peki, Çatı Katı Aşk dizisi neden bitti? İşte detaylar…

Kanal D ekranlarında yaz ayları içerisinde başlayan ve başrollerinde Furkan Andıç ile daha önceden ona eşlik eden Ezgi Şenler’in ayrıldığı Çatı Katı Aşk’tan üzen haber geldi. Reytinglere yenik düşen diziye daha sonrasında dahil olan Selin Şekerci’de ilaç olamadı. Peki, Çatı Katı Aşk dizisi neden bitti?

ÇATI KATI AŞK FİNAL Mİ YAPTI?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk 16. bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. 24 Ekim Cumartesi akşamında yayınlanacak olan 16. son bölümü ile ekranlara veda edecek olan Çatı Katı Aşk dizisinin yerine hangi yapımın gösterime gireceği ise şimdiden merak ediliyor.

Ateş ve Şirin’in başlarına açtıkları beladan kurtulmak için yardım istediği Yasemin ve Demir de olaya dahil olur. Dörtlü peşlerindeki adamları atlattığını düşünerek mahalleye gelmiştir; fakat, plakalarını alan adamların araştırmasıyla bulundukları bölge belirlenir. Artık sadece dörtlü değil tüm mahalleli eli silahlı bu adamlara karşı hareket etmek zorundadır.

Demir’in zekice yaptığı plan sayesinde Ateş ve Şirin son anda adamlardan kurtulur. Fakat, bu plan boyunca çiftler bir şeylerden şüphelenen Şirin’in yakın markajına alınmıştır. Demir’in başına gelen tatsız olay sonucunda Yasemin delirir ve Ateş ile Şirin’e hesap sormaya kalkar. Tabii kendisinin de veremeyeceği hesaplarının olduğunu bir anlığına unutmuştur. Gecenin bir yarısı kapıya dayanan adamlar Yılmazların evinin temelinden sarsılmasına sebep olur.

 

Çatı Katı Aşk final mi yaptı? Çatı Katı Aşk dizisi neden bitti? ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk final Çatı Katı Aşk 16. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.