Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Full izle Tek parça 13 Ağustos YouTube

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm full izle! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan ve başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk 6. Bölüm izle, Çatı Katı Aşk 6. Bölüm tek parça izle halinde haberimizde.

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm full izle! Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi 6. Bölüm ile 13 Ağustos 2020 Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak. Çatı Katı Aşk son bölümünde; Ayşen sadece bir inat uğruna Ömer’e evet derken bunun az da olsa pişmanlığını yaşar. Ancak Ateş sonunda ne olursa olsun Ayşen’i bu kararından vazgeçirmekte oldukça kararlıdır.

ÇATI KATI AŞK 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ayşen almış odluğu evlilik kararı sonrasında Demir ve Süheyla kardeşler bunun altında yatan başka bir neden olduğunu düşünür. Ateş ise Ayşen’in sadece kendisine inat bunu kabullendiğini söylerken vazgeçmesi için elinden ne gelirse yapacaktır. Amacı sadece o adamla evlenmesine engel olmaktır.

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Full izle

Demir ile birlikte bir sonraki adım için oldukça heyecanlı olan Sevda’ya Yasemin engel olmaktadır. Çatı katını kurtarmak isteyen Yasemin’in oyunu sonrasında Demir’i kıskandığı apaçık ortaya çıkar. Demir sonunda olanlara daha fazla dayanamayarak Yasemin ile yüzleşmeye karar verir.

ÇATI KATI AŞK KONUSU

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir.

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Full izle

Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Full izle Tek parça 13 Ağustos YouTube ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk 6. Bölüm Çatı Katı Aşk son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.