Çatı Katı Aşk 5. Bölüm full izle tek parça YouTube

Çatı Katı Aşk 5. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk 5. bölüm full izle tek parça linki 6 Ağustos tarihinde dizi bitiminde YouTube’de. Çatı Katı Aşk 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çatı Katı Aşk 5. bölüm full izle! Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi 5. bölüm ile 6 Ağustos Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizinin takipçileri Çatı Katı Aşk 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını merak ediyor.

Villada çıkan tartışma sonunda yaşananları haber alan Celal, çocukların yalan söylediğine karar vererek Ateş ile Yasemin’i çatı katından gönderir. Yemek sunumu da başarısızlıkla sonuçlanınca çatı katından da kovulan ortaklar için artık yolun sonu gelmiştir.

Saadet ise durumu düzeltmek adına son bir çare olarak görücü ayarlama işine karar verir. Bunu başardığı takdirde hem ortaklardan kurtulmuş hem de torunlarının mutluluğunu görmüş olma şansına erişecektir. Ateş ile Yasemin’de görücü işinden iyice nem kapmıştır. Görücüleri ortadan kaldırmak adına yeni plan yapmaya karar verirşer. Ancak tüm aileyi şok bir karar bekler.

ÇATI KATI AŞK 5. BÖLÜM İZLE

Çatı Katı Aşk 5. Bölüm full izle tek parça YouTube ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.