Çatı Katı Aşk 4. bölüm full izle tek parça YouTube

Çatı Katı Aşk 4. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk 4. bölüm full izle tek parça halinde 30 Temmuz 2020 tarihinde Kanal D'de.

Çatı Katı Aşk 4. bölüm full izle! Başrollerinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in oynadığı Çatı Katı Aşk dizisi 4. son bölüm ile 30 Temmuz 2020 Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Ayşen tüm gerçekleri öğrenerek sonunda Yasemin ile Ateş’in itiraflarını duymuştur. Asaf’ın düğüne de gelmesi herkesi şaşkına çevirmiştir. Ateş bir kez daha babası ile yüzleşirken Asaf’da ondan geride kalmaz. Celal’in araya girmesi sonrasında iki aile arasında ipler iyice kopma noktasına gelir. Asaf bu kez ciddi kararlar almaya ant içer.

Ancak Yasemin ve Ateş için bir kez daha aşkın kapıları sonuna kadar açılır. Dükkan zarar etmeye devam ederken Ayşen de gelecek planları kurar. Yaşananların ağırlığına dayanamayan Yasemin ile Ateş, aileye ayrdım etmek adına kolları sıvar ve hemen harekete geçer. Ateşin aklında oldukça iyi bir plan vardır.

ÇATI KATI AŞK 4. BÖLÜM İZLE

Çatı Katı Aşk 4. bölüm full izle tek parça YouTube ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.