Çatı Katı Aşk 16. bölüm full izle!

Çatı Katı Aşk 16. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk 16. bölüm final izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 24 Ekim Cumartesi akşamında Çatı Katı Aşk 16. bölüm tek parça olarak Kanal D'den izlenebilecek.

Çatı Katı Aşk 16. bölüm final izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Furkan Andıç ile Selin Şekerci’nin oynadığı Çatı Katı Aşk dizisinin 16. son bölümü 24 Ekim Cumartesi akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Çatı Katı Aşk 16. son bölümünde; Ateş ve Şirin’in başlarına açtıkları beladan kurtulmak için yardım istediği Yasemin ve Demir de olaya dahil olur. Dörtlü peşlerindeki adamları atlattığını düşünerek mahalleye gelmiştir; fakat, plakalarını alan adamların araştırmasıyla bulundukları bölge belirlenir.

ÇATI KATI AŞK 16. BÖLÜM FİNAL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ateş ve Şirin’in başlarına açtıkları beladan kurtulmak için yardım istediği Yasemin ve Demir de olaya dahil olur. Dörtlü peşlerindeki adamları atlattığını düşünerek mahalleye gelmiştir; fakat, plakalarını alan adamların araştırmasıyla bulundukları bölge belirlenir. Artık sadece dörtlü değil tüm mahalleli eli silahlı bu adamlara karşı hareket etmek zorundadır.

Demir’in zekice yaptığı plan sayesinde Ateş ve Şirin son anda adamlardan kurtulur. Fakat, bu plan boyunca çiftler bir şeylerden şüphelenen Şirin’in yakın markajına alınmıştır. Demir’in başına gelen tatsız olay sonucunda Yasemin delirir ve Ateş ile Şirin’e hesap sormaya kalkar. Tabii kendisinin de veremeyeceği hesaplarının olduğunu bir anlığına unutmuştur. Gecenin bir yarısı kapıya dayanan adamlar Yılmazların evinin temelinden sarsılmasına sebep olur.

 

Çatı Katı Aşk 16. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk Çatı Katı Aşk 16. bölüm Çatı Katı Aşk son bölüm Çatı Katı Aşk final

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.