Çatı Katı Aşk 12. bölüm full izle!

Çatı Katı Aşk 12. bölüm full izle! Çatı Katı Aşk 12. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Kanal D'de. Peki, Çatı Katı Aşk son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar..

Çatı Katı Aşk 12. bölüm izle! Başrollerinde Ateş ve Ayşe'nin oynadığı Çatı Katı Aşk 12. bölüm full tek parça izleme bağlantısı Youtube üzerinden de yayınlanacak. Çatı Katı Aşk 26 Eylül Cumartesi akşamı Kanal D'de...

ÇATI KATI AŞK 12. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yılmaz Ailesi pikniğe gitmek için hazırlanmışlardır. Onları gören Ateş ve Yasemin de peşlerine takılırlar. Piknikte keyifli zaman geçiren bizimkiler, fırsat buldukça aşklarının tadını çıkartırlar. Bu sırada piknikte ilginç bir durum yaşanır. Ufak bir hafıza kaybı yaşayan Saadet Hanım ortalığı karıştırır. Çatı katına taşındıktan beri Ateş ve Yasemin'i sevmeyen Saadet Hanım, pikniği onların burunlarından getirir.

Çatı Katı Aşk 12. yeni bölüm fragmanları izle! Çatı Katı Aşk yeni bölümde neler yaşanacak?

Ateş ise, başka bir olayın peşine düşer. Şenay'ın telefonunu kurcaladığı zamandan beri ne planladığını merak etmektedir. Fırsatını bulur ve Şenay'ı sorgular. Şenay, DNA raporunu Ateş'e göstererek ona büyük şaşkınlık yaşatır.

Yasemin ve Demir, mantıcı dükkanında romantik anlar yaşamaktadır. Birbirlerine açıldıktan sonra mental rahatlığa erişen çift, dikkatsiz davranırlar. Yine böyle bir anda ve fazla samimi bir halde Ateş ile Ayşen'e yakalanırlar.

Çatı Katı Aşk 12. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Kanal D çatı katı aşk 12. bölüm izle çatı katı aşk 12. bölüm full izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.