Çatallı spor salonu hırsızı yakalandı

İstanbul'da farklı spor salonlarındaki dolapların kilitlerini kırarak hırsızlık yapan kişi yakalandı.

Üsküdar, Fatih, Kadıköy, Çekmeköy ve Kartal'da spor salonlarında birbiri ardına meydana gelen hırsızlık olayları üzerine polis çalışma başlattı.

ÖZEL ÇATALLA SOYGUN

Sarp K.'ye ait 140 TL'nin dolap kilidi kırılarak çalındığı Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki spor salonuna girip çıkarken görüntülenen şüphelinin daha önce de sabıkası bulunan İnan A. (27) olduğu tespit edildi.

Şüpheli İnan A., ekipler tarafından Söğütlüçeşme Metrobüs turnikelerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin üst aramasında dolap kilidi açmaya yarayan özel şekil verilmiş çatal ile suçtan elde edildiği düşünülen 200 TL para ele geçirildi.

TUTUKLANDI

Benzer olaylar araştırıldığında şüpheli İnan A.'nın Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde Cenk Z.'ye ait cüzdanın, Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde Güven K.'ye ait 900 TL'nin, Kadıköy Dumlupınar Mahallesi'nde Alper Yıldırım K.'ye ait araç anahtarının, Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde Özgül Y.'ye ait 1600 TL'nin ve Çekmeköy Hamidiye Mahallesi'nde Fikret D.'ya ait 1200 TL'nin çalınmasını da gerçekleştirdiği öğrenildi. Gözaltına alınan İnan A., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

(DHA)

Çatallı spor salonu hırsızı yakalandı ile ilgili etiketler İstanbul hırsız Hırsızlık Fatih semti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.