Çataklı: Tam bir hezeyandır...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Uygur Türkleri ile ilgili akıllamaz iddialarına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan yanıt geldi.

Davutoğlu yaptığı konuşmada Uygur Türkleri ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

"Basına düşen haberlerde, Türkiye’deki 50 bin Uygurlu kardeşimizin Tacikistan’a, oradan da dolaylı olarak Çin’e gönderilmesi için çalışma yapıldığı söyleniyor. Bu tarihe ihanettir. Uygur kardeşlerimiz bu topraklara Çin’in zulmünden kaçmak için gelmişlerse, onları tekrar Çin’e iade etmek, Stalin’e iade edilen Azerbaycanlı kardeşlerimiz gibi bizim yüreğimizi yakar, bu toprakları muzdarip hale getirir."

Davutoğlu'nun iddialarına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan yanıt geldi.

Çataklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Bir siyasi partinin genel başkanı tarafından 50.000 Uygur Türk’ünün Çin’e gönderileceği iddiasında bulunulmuştur.Uygur kardeşlerimiz müsterih olsunlar. Bu iddia tam bir hezeyandır!'' ifadelerini kullandı.

Çataklı: Tam bir hezeyandır... ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu ismail çataklı uygur türkleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.