Casusluk suçlamasıyla tutuklanan İsrailli çift serbest kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun fotoğrafını çektikleri için casusluk suçlamasıyla tutuklanan İsrailli çift serbest bırakıldı. İsrail'e özel bir jetle giden çiftin serbest kalması ile ilgili açıklama yapan İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid ile Başbakan Naftali Bennett Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çektikleri gerekçesiyle gözaltına alınan İsrailli çift hakkında serbest bırakma kararı alındı. Çift, özel bir jetle İsrail'den ayrılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Geçen hafta Çamlıca Kulesi'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun fotoğrafını çektikleri iddia edilen İsrailli çift iki ülke arasında kriz yaratmıştı.Natalie ve Mordi Oknin'in Erdoğan'ın konutunun fotoğraflarını çektikleri iddiası üzerine taraflar arasında gerilim yaşanırken bugün İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid ile Başbakan Naftali Bennett ortak bir açıklama yaptı.

Çiftin özel bir uçakta İsrailli yetkililerle çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Lapid ve Bennett, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Çiftin sabah saatlerinde İsrail'e giriş yaptığı da duyuruldu.

Casusluk suçlamasıyla tutuklanan İsrailli çift serbest kaldı ile ilgili etiketler İsrail İsrailli casusuluk serbest
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.