Çarşı Pazar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

12 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Çarşı Pazar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çarşı Pazar hangi kanalda? Çarşı Pazar oyuncuları kimlerdir?

12 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Çarşı Pazar adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Çarşı Pazar 2015 yılında vizyona girmiştir..

ÇARŞI PAZAR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kahraman, geçimini aile büyükleriden kalan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışmaktadır. Oldukça iyi yürekli bir tellak olarak tanınan Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girer. Varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiştir ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak ister. Amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan hiç anlaşamadığı Cemil bunu Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar verir. Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destak toplamaya çalışır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derttedir. Borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecektir. Parayı bulmak için elinden geleni yapan Kahraman, bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvarlar.

ÇARŞI PAZAR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Muharrem Gülmez

Oyuncular: Erdem Yener, Ayhan Taş, Elif Nur Kerkük

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 27 Şubat 2015 / 1s 33dk

Çarşı Pazar filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler film Show TV Çarşı Pazar konusu oyuncular kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.