Çarşı Pazar filminin konusu nedir? Çarşı Pazar oyuncuları kimlerdir?

3 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Çarşı Pazar filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Çarşı Pazar hangi kanalda, Çarşı Pazar oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

3 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Çarşı Pazar adlı Komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Çarşı Pazar 2018 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir.

Çarşı Pazar  komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Çarşı Pazar filminin konusu nedir, Çarşı Pazar oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Çarşı Pazar filminin konusu ne?

Kahraman, geçimini aile büyüklerinden ona miras kalmış olan hamamda kese yaparak kazanmaya çalışmaktadır. Çok iyi yürekli bir tellak olarak tanınmış Kahraman'ın işleri Tuncay yüzünden tehlikeye girmiştir. Çok varlıklı bir müteahhit olan Tuncay, İstanbul'dan gelmiş ve Kahraman'ın ekmek kapısı olan hamamı, içinde bulunduğu çarşıyla birlikte yıkmak istemektedir. Müteahhit’in asıl amacı yıkılan yere alışveriş merkezi yapmaktır. Esnaftan biri olan Cemil hiç anlaşamadığı Kahraman'ın işini bozmak için fırsat bilir ve Tuncay'la işbirliği yapmaya karar vermiştir.

Çarşı Pazar filminin konusu nedir? Çarşı Pazar oyuncuları kimlerdir?

Cemil, esnafı da ikna ederek alışveriş merkezi için destek toplamaya çalışmaktadır. Kahraman, Tuncay'a inanmamakta ısrarlıyken, diğer yandan da başı babasından kalan borçlarla büyük derde girmiştir. Kahraman’ın borcunu ödemek için tek yol, hamama daha fazla müşteri çekmektir. Eğer yeterli parayı toplayamazsa hamam elinden gidecek olmasına endişelen Kahraman parayı bulmak için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada Bahar adında bir tarih öğretmeniyle tesadüf eseri tanışır ve birlikte hamamı kurtarmak için kolları sıvamışlardır.

Çarşı Pazar filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Muharrem Gülmez

Oyuncular: Erdem Yener, Ayhan Taş, Elif Nur Kerkük

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 27 Şubat 2015 / 1s 33dk

Çarşı Pazar filminin konusu nedir? Çarşı Pazar oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Çarşı Pazar filmi konusu nedir oyuncuları kimdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.