Son dakika... Çarşı bankacı Kerem Sönmez'e ağlıyor!

Son dakika... İstanbul’da özel bir bankanın güvenlik görevlisi 44 yaşındaki Kerem Sönmez, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

ÇARŞI’DA YAS VAR?

Beşiktaş Çarşı taraftar gurubunun, resmi hesabından duyurduğu ölüm haberinin ardından, Beşiktaşlı taraftarları, tribünden tanıdığı 2 çocuk babası Sönmez için binlerce taziye paylaşımında bulundu.

Son dakika... Çarşı bankacı Kerem Sönmez'e ağlıyor!

BANKA ÇALIŞANLARINA GENEL MÜDÜR TARAFINDAN BİLDİRİLDİ

Banka çalışanlarına, genel müdür tarafından e-mail ile bildirilen ölüm haberinin ardından, banka çalışanları arasında panik yaşanmasına neden oldu.
  
Dünyanın 183 ülkesinde binlerce, Türkiye’de ise 108 kişinin hayatını kaybettiği koronavirüs (kovid-19) salgını, bankacılık sektörüne de sıçradı.

Özel bir bankanın  Esentepe Şubesi’nde uzun yıllardır güvenlik görevlisi olarak çalışan Kerem Sönmez (44), tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz hafta içi yaşamını yitirdi.

Son dakika... Çarşı bankacı Kerem Sönmez'e ağlıyor! - Resim : 2
 
SÖNMEZ’İN KRONİK KALP RAHATSIZLIĞI VARDI
 
Kronik kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen iki çocuk babası Kerem Sönmez’in, geçtiğimiz hafta sonu rahatsızlanarak gittiği hastanede, yapılan testlerin sonucunda koronavirüs (kovid-19) teşhisi konularak tedavi altına alındığı belirtildi.

İlk testi pozitif çıkmasının ardından ikinci bir test yapılan Sönmez’in, sonuç çıkmadan hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
AİLESİ GÖZETİM ALTINDA
 
Mecidiyeköy’de oturan Kerem Sönmez’in, test sonucunun pozitif çıkmasının ardından, eşi ve iki çocuğunun da gözetim altına alınarak test yapıldığı öğrenildi. Kerem Sönmez’in cenazesi ise Çarşamba günü Kilyos Mezarlığı’nda güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

Son dakika... Çarşı bankacı Kerem Sönmez'e ağlıyor! - Resim : 3
 
BANKA ÇALIŞANLARINA MESAJLA DUYURDU!
 
Taşeron firmaya bağlı olarak çalıştığı öğrenilen Kerem Sönmez’in ölümü, bankanın Genel Müdürü tarafından personele mail atılarak duyuruldu. Personele gönderilen mailde, "Hepimizi derin bir kedere boğan bu olayın acısını tarif etmek mümkün değil" yazdığı öğrenildi.
 
BEŞİKTAŞ ÇARŞI GRUBU YASTA!

Koronavirüsünden dolayı yaşamını yitiren Kerem Sönmez’in, koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu ve gönül verdiği takımının bütün maçlarına katıldığı öğrenildi. Kerem Sönmez’in ölümü Beşiktaş Çarşı taraftar gurubunun Twitter resmi hesabından duyuruldu.

Duyuru da, “Kerem Sönmez Koronavirüs hastalığı (COVID-19) nedeniyle yaşamını yitirdi... Mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar dileriz. Başımız sağolsun!” denildi.

Beşiktaş taraftarları da, tribünden tanıdıkları Kerem Sönmez için binlerce taziye mesajı attı. Taraftarlar, Sönmez'in stadyumda iki çocuğu ile çektirdiği fotoğrafları yayınladıkları görüldü.

BANKA ÇALIŞANLARINDA PANİK OLUŞTU!
 
Koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle hayatın kaybeden güvenlik görevlisi Kerem Sönmez’in mesai arkadaşları da sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak yasta olduklarını belirttiler. Bazı banka çalışanları ise sosyal medya üzerinden özel bankaların salgın döneminde kapanması gerektiğini savunarak tepki gösterdi.

Son dakika... Çarşı bankacı Kerem Sönmez'e ağlıyor! ile ilgili etiketler Banka Koronavirüs çarşı çarşı grubu kovid-19 covid-19 bankacı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.