Çarşamba günü yasak var mı? 19 Mayıs Çarşamba günü tatil mi, sokağa çıkma yasağı var mı?

Çarşamba günü yasak var mı merak ediliyor. 19 Mayıs Çarşamba günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Tam kapanmanın bugün sona ermesinin ardından 19 Mayıs çarşamba sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgınından dolayı 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Peki 19 Mayıs 2021 tatil mi, sokağa çıkma yasağı olacak mı?

ÇARŞAMBA GÜNÜ YASAK VAR MI?

Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde saat 15:00'de bir araya gelecek. Toplantının sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hem 1 Haziran sonrasında atılacak olan normalleşme adımları hem de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü ile ilgili alınan kararları duyurması bekleniyor.

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatildir.

Çarşamba günü yasak var mı? 19 Mayıs Çarşamba günü tatil mi, sokağa çıkma yasağı var mı? ile ilgili etiketler 19 Mayıs Günü çarşamba günü yasak var mı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.