Çarşamba Günü Hangi Şans Oyunu Var? Bugün Hangi Şans Oyunu Var? Milli Piyango oyun günleri...

Çarşamba Günü Hangi Şans Oyunu Var? Yenilenen yüzü ile talihlilerine büyük ikramiyeler kazandırmaya devam eden Milli Piyango oyunları haftanın belirli günlerinde oynanmaya devam ediyor. (Çarşamba günü hangi şans oyunu var) Şans Topu, Sayısal Loto, Süper Loto gibi şans oyunlarının hangi günler çekildiğini merak eden vatandaşlar için bugün hangi şans oyunu var sorusuna yanıt aradık.

Milli Piyango Oyunları olan Şans Topu, Sayısal Loto, Süper Loto gibi şans oyunlarının haftanın hangi günlerinde çekilişinin yapıldığı merak konusudur. Bazen karıştırılan şans oyunu günleri, bugün hangi şans oyunu var sorusunun yanıtı daha bir önemli hale gelir.

Çarşam akşam Şans Topu çekilişi yapılırken Milli Piyango'nun diğer şans oyunlarının haftanın hangi günü çekildiğini merak edenler için detaylar haberimizde.

ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ ŞANS OYUNU VAR?

Şans oyunlarının kare ası olan Sayısal Loto, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21.30'da çekiliyor. Sonuçlar Millipiyangoonline.com üzerinden canlı izlenebiliyor ve sorgulanabiliyor.

En çok tercih edilen bir diğer şans oyunu olan Süper Loto, Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 21.30'da çekiliyor. Sonuçlar Millipiyangoonline.com üzerinden canlı izlenebiliyor ve sorgulanabiliyor.

Çarşamba Günü Hangi Şans Oyunu Var? Bugün Hangi Şans Oyunu Var? Milli Piyango oyun günleri...

On Numara pazartesi, Şans Topu ise çarşamba günü saat 20.00'da çekiliyor. Bu çekilişleri de online olarak izlemek mümkün. Diğer taraftan Milli Piyango çekilişi ise her ayın 9,19 ve 29'unda 15.30'da başlıyor ve çekiliş tamamlandıktan sonra sorgulama sayfası ile birlikte sonuçlar erişime açılıyor

Çarşamba Günü Hangi Şans Oyunu Var? Bugün Hangi Şans Oyunu Var? Milli Piyango oyun günleri... ile ilgili etiketler Sayısal Loto çarşamba günü hangi şans oyunu var bugün hangi şans oyunu var
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.