Çarşamba Dizilerinde Öpüşme Haftası! Reyting Gelmeyince Çiftler Yatağa Giriyor

Çarşamba akşamları yayınlanan Tuzak dizisiyle rakibi Bir Peri Masalı'nın rekabeti sürüyor. Beklenen reytingin bir türlü gelmediği her iki dizide yer alan çiftler Akın Akınözü ve Bensu Soral, Alina Boz ve Taro Emir Tekin yatak sahneleriyle ekrana geldi. Çarşamba dizilerinde öpüşme haftası diyeceğimiz sahneler Bir Peri Masalı'nın internet özelde ekrana getirildi. Gelin detaylara geçelim.

Bu hafta Bir Peri Masalı'nın yatak sahneleri konuşulacak gibi. Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in öpüştüğü anlar gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Bir Çanta dolusu para bulup hayatını değiştirme planı yapan Zeynep'in hikayesini izliyoruz uzun süredir. Durağan ilerleyen ilk bölümler beklenen reytingi getirmeyince senaryoda da dokunuşlar başladı gibi.

Bir Peri Masalı dizisinde Onur ve Zeynep'in düşman ailelerin çocukları çıkması sürprizi tutmamış görünüyor ki Zeynep ve Onur'un yatak sahneleriyle durum kurtarılmaya çalışılıyor gibi. Ancak tabi sosyal medyada oldukça fazla etkileşim aldı. Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in sevişme sahneleri Bir Peri Masalı'nın internet özel sahnesinde yer aldı.

Öte yandan Tv8 dizisi Tuzak da aynı çareyi buldu. Dizide 6 bölüm geçmesine rağmen beklenen çıkış gerçekleşmedi. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu'nun oynadığı Tuzak dizisinin yeni bölüm fragmanında Avukat Umut ve Ceren'in öpüştüğü anlar görüldü.

Tuzak dizisinin konusuyla ilgili iyimser bir bekleyiş de yok değil. Acun Medya ve Fabrika Yapım ortaklğında ekrana gelen dizinin ilerleyen bölümlerinde hikayenin derinleşmesi bekleniyor.

Emre Dağdelen / Superhaber.tv

 

Çarşamba Dizilerinde Öpüşme Haftası! Reyting Gelmeyince Çiftler Yatağa Giriyor ile ilgili etiketler Tuzak Dizisi Bir Peri Masalı Dizisi Alina Boz Akın Akınözü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.