Çarşaflı korona firarının nedeni bakın ne çıktı!

Denizli'de koronavirüs şüphesiyle yattığı hastanenin penceresinden çarşaf ve perde yardımıyla kaçan Ufuk G. yeniden hastaneye yatırıldı. 38 yaşındaki Ufuk G.'nin hamile eşinin doğum için başka bir hastaneye götürülmesi üzerine kaçtığı öğrenildi.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Ufuk G., corona virüs belirtileri gösterince dün ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin ikinci katında gözlem altına alınan Ufuk G., odadaki iki çarşaf ve iki perdeyi birbirine bağlayıp, pencereden zemine inerek kaçtı.

Ufuk G.'nin odada olmadığını gören görevliler, polisi aradı. Yapılan araştırma sonunda Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'nde olduğu tespit edilen Ufuk G., ambulansla tekrar hastaneye getirilerek, tedaviye alındı.

Çarşaflı korona firarının nedeni bakın ne çıktı!
KORONAVİRÜS TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Ufuk G.'nin ilk corona virüs testi negatif çıktı. Rahatsızlığının devam etmesi nedeniyle ikinci kez test yapılacağı bildirilen Ufuk G.'nin hamile olan eşinin doğum için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne yatması üzerine kaçtığı öğrenildi.

Çarşaflı korona firarının nedeni bakın ne çıktı! ile ilgili etiketler Hastane Koronavirüs Korona Denizli Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.