Çarşaflı anneye çirkin saldırı

İstanbul metrosunda bir kadın başörtülü kadınlara hakaret edip saldırdı. Ortalık bir anda karıştı.

İstanbul metrosunda bir kadının başörtülü kadınlara saldırması büyük tepki topladı. Kimliği belirlenemeyen kadın metroda çarşaflı bir kadına "Kara Fatma" diyerek hakaret etti, saldırdı. Ortalığın bir anda karıştığı olayda bir yolcunun kaydettiği görüntülerde, başörtülü genç bir kızın "Poliiis, polis istiyorum, polis çağırın" diye bağırdı.

Çarşaflı anneye çirkin saldırı

KARA FATMA KİMDİR?

"Kara Fatma"nın hakaret olarak kullanılması ayrı bir cehalet örneği. Bilindiği üzere "Kara Fatma" olarak bilinen Fatma Seher'in cesareti ve fedakarlığı, Türk kadınının kurtuluş mücadelesine verdiği katkıyla bilinir.

Fatma Seher Sivas Kongresinde Mustafa Kemal'in izniyle savaşa katıldı. Kara lakabını ve üsteğmen rütbesini Mustafa Kemal'den aldı. Seher, İstiklal Harbinde 300 kişilik birliği komuta etti.

Çarşaflı anneye çirkin saldırı - Resim : 2

Çarşaflı anneye çirkin saldırı ile ilgili etiketler metro İstanbul Çarşaf Saldırı başörtü kara fatma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.