Carrefour'un Bayrampaşa'daki gözde arazisi satıldı!

İçerenköy Carrefour'un üzerinde bulunduğu 127 dönümlük arazinin 269 milyon Euro'ya satışının ardından bu sefer de Carrefoursa'nın Bayrampaşa'daki arazisi el değiştirdi. 63 dönümlük gözde araziye 145 milyon lira bedel biçildiği öğrenildi.

Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.

KREDİ KULLANDI

Bloomberg'in haberine göre; kaynaklar, Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun satın alımın finansmanı için Akbank’tan 40 milyon liralık murabaha kredisi kullandığını ve geri kalan bedelin özkaynakla karşılanacağını söyledi.

HENÜZ KARAR VERMEDİK

Re-Pie Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Emre Çamlıbel, Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Evet biz aldık. Rakam (145 milyon TL) da doğru. Ancak henüz orada ne yapacağımızla ilgili bir karar verilmedi" dedi.

İÇERENKÖY CARREFOUR'UN ARAZİSİ SATILMIŞTI

2017 Aralık ayında Bainbridge Holding AŞ adına kayıtlı İçerenköy Carrefour'un üzerinde bulunduğu 127 dönümlük arazi de 269 milyon euroya City's Gayrimenkul Geliştirme AŞ vasıtasıyla İstanbul Gayrimenkul'e satılmıştı.

Carrefour'un Bayrampaşa'daki gözde arazisi satıldı! ile ilgili etiketler Bayrampaşa carrefour arazi satıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.