CarrefourSA 5 lt Ayçiçek Yağında KDV'siz Cumartesi indirimi! İşte CarrefourSA 5 Mart sıvı yağ fiyatları!

CarrefourSA'da Cumartesi gününde 5 lt Ayçiçek Yağında sürpriz bir indirim yaşanıyor. %7'lik KDV indirimi akabinde Ayçiçek Yağındaki yeni fırsat vatandaşları sevindiriyor. İşte CarrefourSA 5 Mart sıvı yağ fiyatları…

CarrefourSA’da hafta sonuna doğru gelinirken Ayçiçek Yağlarındaki indirim fırsatları dikkatlerden kaçmıyor. Temel gıda ürünlerinde gerçekleşen KDV indirimi sonrasında CarrefourSA’da 5 Lt Pet Ayçiçek Yağındaki kampanya göz dolduruyor.

Daha öncesinde 120 TL bandının daha üzerinden olan 5 lt CarreforSA Ayçiçek Yağına yeni indirimle beraber 109 TL’ye sahip olunabiliyor.

Bunların yanında CarrefourSA’da 18 lt Ayçiçek Yağı 423.50 TL, 4 lt Kırlangıç Ayçiçek Yağı 119.20 TL, 4 lt Yudum Ayçiçek Yağı 114 TL, 4 lt Sırma Ayçiçek Yağı 102.75 TL ve 4 lt Komili Ayçiçek Yağı da 102.75 TL’den satılıyor.

CarrefourSA 5 lt Ayçiçek Yağında KDV'siz Cumartesi indirimi! İşte CarrefourSA 5 Mart sıvı yağ fiyatları!

CarrefourSA Sıvı Yağ Fiyatları

• 18 lt CarrefourSA Ayçiçek Yağı 423.50 TL
• 5 lt CarreforSA Ayçiçek Yağı 109 TL
• 4 lt Kırlangıç Ayçiçek Yağı 119.20 TL
• 4 lt Yudum Ayçiçek Yağı 114 TL
• 4 lt Sırma Ayçiçek Yağı 102.75 TL
• 4 lt Komili Ayçiçek Yağı da 102.75

CarrefourSA 5 lt Ayçiçek Yağında KDV'siz Cumartesi indirimi! İşte CarrefourSA 5 Mart sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler carrefoursa CarrefourSA aktüel ürünler CarrefourSA indirimleri CarrefourSA ayçiçek yağı ayçiçek yağı fiyatları sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.