Çarpışma fragmanı izle! Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisinin ilk tanıtımı! 1.bölüm fragmanı...

Çarpışma ilk fragmanı izle! Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı dizi büyük bir merakla bekleniyor. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi kasım ayında Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk fragmanı merakla bekleniyor. İzleyiciler ise büyük bir merakla fragmanı araştırmaya başladılar. İşte Çarpışma ilk fragmanı izle! Kıvanç Tatlıtuğ dizisinin fragmanı haberimizde...

Çarpışma ilk fragmanı izle! Ali Aydın'ın senaryosunu kaleme aldığı Çarpışma büyük bir merakla bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un dizideki partneri de Elçin Sangu oldu. Aynı zamanda Bodrum Masalı dizisi ile yıldızı parlayan Alperen Duymaz da Çarpışma kadrosuna katıldı. Heyecanla beklenen dizinin fragmanı ise herkes tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Çarpışma ilk fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma fragmanı izle! Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisinin ilk tanıtımı! 1.bölüm fragmanı...

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Ali Aydın'ın senaryosunu kaleme aldığı "Çarpışma" dizisinin çekimleri başladı. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un dizideki partneri de Elçin Sangu oldu.

İşte Çarpışma'nın ilk fragmanı...

ALPEREN DUYMAZ DA KADRODA

Adını Bodrum Masalı ile duyuran ve son olarak Çukur dizisinde de rol alan genç oyuncu Alperen Duymaz da Çarpışma kadrosuna katıldı.

Dizide Melisa Aslı Pamuk,Sevtap Özaltun,İsmail Demirci,Hakan Kurtaş usta oyuncu Erkan Can da önemli rolleri canlandıracak. Kıvanç Tatlıtuğ'un komiser Mahir , Elçin Sangu'nun ise bankacı Zeynep karakterini canlandıracağı dizi bir kaza sonucu bir araya gelen 4 insanın hayatını konu ediyor.

Çarpışma fragmanı izle! Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisinin ilk tanıtımı! 1.bölüm fragmanı... - Resim : 2

Diziye son olarak İstanbullu Gelin'de rol alan Furkan Kalabalık ve Kötü Çocuk filminde rol alan Buse Kahraman dahil oldu.

MELİSA ASLI PAMUK

Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991, Haarlem doğumlu Türk kökenli, Hollanda vatandaşı oyuncu ve modeldir.

Hayatı ve kariyeri
2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir. Ayrıca kendisi 2009 yılında Best Model of Turkey (Türkiye'nin en iyi mankeni) adlı yarışmada Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda ve 58 kg olan Pamuk, 85-62-90 vücut ölçülerine sahiptir. Modelliğe on dört yaşında iken başlamıştır.

Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında bir "Bos Bros. Film & TV Productions" ve "Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)" ortak yapımı olan, yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır.[kaynak belirtilmeli] Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır[2]. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış.Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

KIVANÇ TATLITUĞ
Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983, Adana doğumlu, Türk oyuncu ve eski mankendir. Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.

2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır.

Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.

2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

Modellik
Mankenlik kariyerini başlatan, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle, Tatlıtuğ mankenliğe adım atmış olur. Bu mesleği beğenmesiyle ardından gelen teklifleri de değerlendirmiş ve profesyonel anlamda manken olmuştur.

İki yıl ajanslarla birlikte çalıştıktan sonra, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Tatlıtuğ, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu. Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı.

Oyunculuk
Paris'te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifinin geldiğini öğrenen Tatlıtuğ, küçüklüğünden beri sinema ve televizyona olan ilgisi olduğundan gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye'ye döndü. Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştı. Gümüş'ün ardından, Menekşe ile Halil'de Halil karakterini canlandırdı. Amerikalılar Karadeniz'de 2 adlı filmde oynadı.

Kariyerindeki en büyük adım ise 2008'de Beren Saat'le başrolünü paylaştığı, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri oldu. Dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı.

2010'da Ezel dizisinde, dizinin bitmesine yakın Sekiz adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı. Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı.

2013'te Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği şiirsel hayatı konu alan Kelebeğin Rüyası adlı dram filminde Mert Fırat ile başrolleri paylaştı. Tatlıtuğ, II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak'ta yaşayan ve genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayesini anlatan "Kelebeğin Rüyası" filminde, Muzaffer karakterini canlandırmıştır.

Filmografi
Sinema
2007 Amerikalılar Karadeniz'de 2 Muzaffer
2010 Oyuncak Hikayesi 3 Ken Seslendirme
2013 Kelebeğin Rüyası Muzaffer Tayyip Uslu En İyi Erkek Oyuncu
2018 Hadi Be Oğlum Ali

Televizyon
2005-2007 Gümüş Mehmet Şadoğlu
2007-2008 Menekşe ile Halil Halil Tuğlu
2008-2010 Aşk-ı Memnu Behlül Haznedar En İyi Erkek Oyuncu Altın Kelebek Ödülü
Stil Sahibi Erkek Oyuncu Elle Style Ödülü
2011-2013 Kuzey Güney Kuzey Tekinoğlu En İyi Erkek Oyuncu Altın Kelebek Ödülü
2014 Kurt Seyit ve Şura Kurt Seyit
2016-2017 Cesur ve Güzel Cesur Alemdaroğlu

 

Çarpışma fragmanı izle! Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisinin ilk tanıtımı! 1.bölüm fragmanı... ile ilgili etiketler Çarpışma Kıvanç Tatlıtuğ fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.